fbpx

Parkeren in Amsterdam tijdens oud en nieuw

Sluit jij het jaar af op een van de vele feesten in Amsterdam? Kom gerust met de auto en parkeer veilig bij Parking Centrum Oosterdok. Dat kan al vanaf €10,- per dag als je vooraf een parkeerplek reserveert

vuurwerkshows

Kom naar het Museumplein voor een spectaculaire licht- en vuurwerkshow. De avond is niet alleen leuk voor volwassenen, ook kinderen kunnen dit jaar meegenieten van de show. Er is namelijk een speciale kindershow van 18.45 tot 19.10 uur.

Groep vrienden steekt sterretjes aan op oudjaarsavond

oliebollen halen

Hoeveel oliebollen heb jij al op? Deze oer-Hollandse traktatie mag op oudejaarsavond natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ze in deze tijd van het jaar bijna op iedere hoek van de straat krijgen, maar het kwaliteitsverschil kan groot zijn. Voor heerlijke bollen ga je naar De Bakkerszonen. Zoals de naam al doet vermoeden is de kunst van het bakken generatie op generatie doorgegeven. Je scoort ze op 3 locaties: Mosveld 113, Beukenplein 8 en Roetersstraat 2. Bakkerij Ad Straathof op de Ten Katestraat 21 staat al sinds 1972 bekend om de lekkerste oliebollen en appelflappen.

dansend het nieuwe jaar in

Amsterdamse Winterparadijs is een leuke plek om het nieuwe jaar te beginnen. Tickets kun je al boeken vanaf € 24,- per persoon. Bij AFAS Live vindt TikTak New Years Eve plaats. Met dj’s als Ronnie Flex, Frenna en Kevin knal je het nieuwe jaar in. Als je wil tot 6 uur ‘s-ochtends. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 65,50. Liever een themafeest? Dan ben je bij Club Nyx aan het goede adres met het thema (G)oud & Nieuw. Het feest duurt van 22.00 – 05.00 uur, kaarten kosten € 37,-.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TIKTAK (@tiktakevents)

Parkeren in Amsterdam

Parkeer je auto veilig bij Parking Centrum Oosterdok tijdens oud & nieuw. Onze parking ligt centraal, naast Amsterdam CS. Van daaruit loop je gemakkelijk verder de stad in. Of je pakt het ov! Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.