fbpx

Amsterdam Red Light Jazz

In het eerste weekend van juli 2014 vindt de eerste editie plaats van Red Light Jazz, een jazzfestival in het warme hart van Amsterdam.

Jazz op de Wallen: 4, 5 en 6 juli 2014

Red Light Jazz zet Amsterdam terug op de kaart als échte jazzstad met een rijke traditie. Musici als Hans Dulfer, Deborah J. Carter, Saskia Laroo, New Cool Collective, Alex Rossi, en vele anderen zullen de revue passeren op dit bijzondere evenement.

Red Light Jazz laat de Amsterdamse Wallen van een andere kant zien. Een kant die onlosmakelijk verbonden is met jazz. De muziekstijl zette ooit vanuit Amerika voet aan wal in de oude binnenstad van Amsterdam, onder meer in Casablanca en The Cotton Club en is daarna als een olievlek over de stad uitgevloeid.

Bereikbaarheid met de Auto.

Red Light Jazz concentreert zich op locaties op en rondom de Amsterdamse Wallen. Van een ode aan Chet Baker vanuit Hotel Prins Hendrik, waar hij in 1988 het leven liet, via de Sint Olofskapel, Café Casablanca, Brouwerij de Prael, Paleis van de Weemoed, Koffiesalon Quartier Putain, Bar Restaurant Living Mata Hari, Bethany’s Jazz Club,Het Bethaniënklooster naar Theater Casa Rosso.

Je parkeert direct naast Amsterdam Centraal en betaalt slechts € 45 voor 24 uur parkeren.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok