fbpx

ANWB onderzoek parkeren

Parking Centrum betekent goedkoop en midden in Amsterdam parkeren. En dat is wat parkeerders volgens een ANWB onderzoek willen. Op 21 november publiceerde de ANWB een onderzoek naar parkeren. Hieruit blijkt dat parkeerders dichtbij de bestemming en goedkoop willen parkeren. Ook willen ze vooraf niet reserveren.

Onderzoek parkeren ANWB

Parkeerders willen dichtbij de bestemming en zo goedkoop mogelijk parkeren. Dat blijkt uit een onderzoek dat de ANWB verrichtte. De tarieven in parkeergarages zijn een grote ergernis voor parkeerders. Maar liefst 67% is hierover ontevreden. Bovendien vinden ze het vervelend als ze van tevoren moeten betalen of reserveren. En ze willen het liefst niet op P+R terreinen staan, omdat dat te ver van de bestemming is. Jammer genoeg is de ANWB niet bij Parking Centrum langs geweest.

Parking Centrum: betaalbaar, dichtbij en niet vooraf

Gelukkig komt de moderne parkeerder in Parking Centrum aan zijn trekken. Sinds half september biedt Parking Centrum namelijk betaalbare tarieven (€ 45 voor 24 uur parkeren) midden in de binnenstad van Amsterdam (naast Amsterdam CS). En je hoeft voor deze goedkope tarieven niet vooraf te reserveren of betalen. Parking Centrum nodigt alle (on)tevreden parkeerders dan ook uit Parking Centrum een keer te komen proberen.

Parking Centrum: goedkoop in hartje Amsterdam

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. U parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.355 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon. Voor de eerste 5 uur parkeren, betaalt u € 1,50 per 20 minuten. Na 5 uur springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast tarief van € 12,=. Na 5 uur tot 24 uur parkeren dus altijd een vast tarief van € 12,=.

Onderzoek parkeren ANWB
* Naar de parkeertarieven van Parking Centrum.