fbpx

Art Week Amsterdam - bereikbaarheid

Van 23 t/m 26 november is het Art Week in Amsterdam. Tijdens dit jaarlijkse evenement staat de stad in het teken van hedendaagse, beeldende kunst. Ontdek jong talent en nieuwe werken! Parkeer je auto goedkoop op loopafstand van vele musea en galeries.

Goedkoop parkeren tijdens Art Week Amsterdam

Gedurende de Art Week ontdek je bijzondere tentoonstellingen. Zo’n 30 galerieën stellen hun deuren open voor het bezoek. Er zijn lezingen, performances en talks. Ook in musea en kunstinstituten wordt veel georganiseerd rondom de Amsterdam Art Week. Zo zie je bijzondere tentoonstellingen in EYE, FOAM en het Stedelijk Museum. Twee andere bijzondere plekken die geopend zijn, zijn de Rijksakademie en De Ateliers. Hier ontdek je werken van aanstormend talend. Wil je naar de Amsterdam Art Work komen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Er wordt ook routes gemaakt langs de galerieën, musea en instituten.

Je vindt meer informatie over de Amsterdam Art Week, routes en deelnemende locaties op de officiële website.

Met de auto naar Amsterdam Art Week

Wil je met de auto naar Amsterdam komen? Parkeren in de binnenstad staat bekend als duur en onpraktisch, maar niet als je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Parking Centrum is de grootste en goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Parkeer je auto voor slechts € 45 per dag! Nog goedkoper is het parkeren tijdens de avonduren. Je betaalt namelijk slechts 6.

Hier lees je meer informatie over onze parkeertarieven.