fbpx

Banksy & Warhol in Amsterdam

Er is momenteel een wel heel bijzondere duo-tentoonstelling in Amsterdam. Twee iconen uit de moderne kunstwereld worden samengevoegd: Banksy en Warhol. Tot en met 4 september kunnen meesterwerken van Banksy bewonderd worden. En tot 4 juli het werk van pop-art kunstenaar Andy Warhol.

Goedkoop parkeren bij Banksy & Warhol in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dat is geen enkel probleem. Je parkeert namelijk goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de grootste en goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! De parking ligt naast het centraal station. Neem uitgang C en loop direct het centrum in of pak het OV naar het Moco Museum.

Informatie over onze parkeertarieven.
Goedkoper parkeren dan op straat.

Banksy & Warhol: duo-tentoonstelling die je niet mag missen

Vanaf 9 april t/m 4 september is het werk van Banksy en Warhol te zien in het Moco museum in Amsterdam. Stap in de wereld van deze wereldberoemde moderne kunstenaars en aanschouw o.a. de iconische werken “Beanfield” van Banksy en “Marilyn” van Warhol. De tentoonstelling bestaat uit 50 originele werken van street art kunstenaar Banksy van de binnenkunstwerken. Daarnaast vind je in het Moco museum vele bekende werken van Warhol die zich liet inspireren door beroemdheden.

Meer informatie over Moco Museum Amsterdam.