fbpx

Bereikbaarheid Oosterdok i.v.m. werkzaamheden rondom Odebrug

Door werkzaamheden en het sluiten van de Odebrug wordt verkeer vanaf Centrum en Noord omgeleid. Verkeerd vanaf West (De Ruijterkade) of Oost (Piet Heinkade) rijdt volgens de normale route. Uitrijden kan alleen via de Oosterdokskade en De Ruijterkade

Sluiten Odebrug

De Odebrug en de Oosterdoksstraat zijn vanaf de westelijke richting gesloten. De Oosterdoksstraat blijft bereikbaar vanaf de De Ruijterkade. Hierdoor blijft bereikbaarheid gegarandeerd voor bezoekers van de parkeergarage.

Hoe kan ik parking centrum oosterdok het beste bereiken?

We zijn nog steeds bereikbaar, maar verkeer vanuit Noord en Centrum wordt omgeleid via de Kattenburgerstraat. De snelste aanrijroutes zijn daarom via West (De Ruijterkade) of Oost (Piet Heinkade). U kunt alleen uitrijden via de De Ruijterkade. U kunt niet uitrijden via de Oosterdokkstraat.

Aanrijroute vanuit West

Komt u vanaf westkant A10? Er verandert niks aan de route. U rijdt via de De Ruijterkade de Oosterdokskade op.

Aanrijroute vanuit Oost

Komt u vanaf oostkant A10 (Piet Heintunnel)? Er verandert niks aan de route. U rijdt via de Piet Heinkade en de De Ruijterkade de Oosterdokskade op. .

Aanrijroute vanuit Noord of Centrum

Komt u vanuit Noord (via IJ-tunnel) of vanuit het centrum (Gelderse Kade/Prins Hendrikkade)? Dan wordt u omgeleid via de Kattenburgerstraat.

Deze maatregelen duren tot in ieder geval augustus 2023. Vanaf dan is de Oostertoegang weer open voor verkeer komend vanuit de Oosterdoksstraat. De afsluiting van de Odebrug duurt langer, tot september 2024, dan moeten alle werkzaamheden afgerond zijn.