fbpx

Bereikbaarheid Opera in de Grachtentuin

Iedere zomer word je door Museum van Loon getrakteerd op een prachtige klassieke opera in het monumentale pand aan de Keizersgracht. Dit jaar zie je de opera Le Docteur Miracle van 10 t/m 15 augustus in de tuin van dit museum. Het prachtige museum dat gevestigd zit aan een grachtenpand is sowieso een bezoek waard, maar in combinatie met deze opera al helemaal een aanrader. Kom je met de auto? Dan parkeer je uiteraard voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam.

Museum van Loon: Opera in de Grachtentuin

Ontdek deze zomer de indrukwekkende operette Le Docteur Miracle met Jeroen Sarphati in de tuin van Museum van Loon. Deze operette uit 1957, gecomponeerd door Bizet wordt in een eigentijds jasje gestoken door Sarphati. Museum van Loon zit gevestigd in een prachtig grachtenpand aan de Keizersgracht. Er is werkelijk geen mooiere plek om deze operette te aanschouwen dat in de tuin van dit museum. De vertoningen zijn op 10 augustus en 12 t/m 15 augustus. De opera duurt zo’n drie kwartier. Na afloop kun je nog even nagenieten van een drankje en het huis en de tuin verder ontdekken.

Meer informatie over Museum van Loon en de opera in de grachtentuin.

Parkeren bij Museum van Loon

Kom je met de auto naar Amsterdam en breng je een bezoek aan Museum van Loon en/of de opera in de grachtentuin? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid ligt direct naast het centraal station. Door deze voordelige ligging en goedkope parkeertarieven is Parking Centrum de beste parkeeroptie in het centrum van de stad. Zo kun je al een hele dag parkeren voor € 45. Kom je naar de opera en blijf je langer in de stad? Vanaf 21:00 betaal je zelf maar een tarief van maar € 6.

Meer informatie over de parkeertarieven vind je hier.