fbpx

Bereikbaarheid muziekhuis Splendor in Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam vind je muziekhuis en ontmoetingsplek Splendor. Dit initiatief van vijftig topmusici uit alle hoeken van de wereld is een plek waar muziekliefhebbers en -makers samenkomen om naar elkaar te luisteren en elkaar te inspireren. Naast muzikale optredens zijn er ook tentoonstellingen in Splendor en is er een ledenkoor en een Summer Academy. Genoeg te beleven dus!

Het hele jaar door concerten van topmusici

Splendor Amsterdam is een ontmoetingsplek en laboratorium voor iedereen die houdt van muziek. Met maar liefst vijftig vaste topmusici aan het roer is er in het muziekhuis altijd wel iets bijzonders om bij te wonen. Luister bijvoorbeeld naar de betoverende stem van Brechtje van Dijk, de verrassende composities van David Dramm, het prachtige pianospel van Daria van den Bercken en nog veel meer.

Naast de vele concerten zijn er dikwijls tentoonstellingen te bezoeken in Splendor en kun je je als lid aansluiten bij het SplendorLedenKoor. Ook organiseert het muziekhuis ieder jaar de Summer Academy, een week vol masterclasses, multimediaworkshops en lezingen. Benieuw naar het hele programma? Klik dan hier.

Goedkoop parkeren vlakbij Splendor Amsterdam

Heb je zin in een avond vol muziek zonder te veel te betalen voor je parkeerplek? Laat je auto dan staan bij Parking Centrum Oosterdok! Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam én hanteert een speciaal Night Time Tarief voor iedereen die ’s avonds pas binnen komt rijden. Je betaalt dan slechts € 6. Ben je overdag al in het centrum te vinden, dan betaal je ons voordelige dagtarief van € 45. Bovendien kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan bij het uitrijden. Je kunt je parkeerkosten namelijk vooraf online berekenen met onze calculator. Voor meer informatie over onze voordelige parkeertarieven klik je hier.

Let op! Wegens werkzaamheden is de route naar Parking Centrum Oosterdok via de Piet Heinkade afgesloten. De parkeergelegenheid is alleen aan te rijden via de Prins Hendrikkade. Meer informatie over de werkzaamheden en omleiding vind je hier.