fbpx

Bereikbaarheid Theaterfestival Nederland

Benieuwd naar de beste elf theaterproducties van het afgelopen jaar? Kom dan naar het Theaterestival Nederland. De toneeljury heeft een bijzondere selectie gemaakt die tijdens het jaarlijkse Nederlands Theater Festival te aanschouwen is in Amsterdam. Kom je met de auto naar de stad? Dan parkeer je uiteraard bij Parking Centrum Oosterdok ook tijdens het festival extra voordelig.

Nederlands Theater Festival in Amsterdam

Van 7 tot en met 17 september zijn de beste elf theaterproducties te zien van het afgelopen seizoen. In o.a. de Stadsschouwburg, De Krakeling en Theater Bellevue zijn de hoogtepunten te bekijken. Het programma is samengesteld door diverse jury’s, die met grote nauwkeurigheid de festivalprogrmamering hebben samengesteld. Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het festival feestelijk afgesloten met het Gala van het Nederlands Theater met de uitreiking van de Toneelprijzen.

Meer informatie over het Nederlands Theater Festival vind je hier.

Met de auto naar het Theater Festival Amsterdam

Naar Amsterdam met de auto? Parkeren hoeft geen enkel probleem te zijn. Veel mensen denken dat Amsterdam vrijwel onbereikbaar is met de auto en dat parkeerkosten torenhoog zijn. Niet bij Parking Centrum Oosterdok. In onze parking parkeer je namelijk de hele dag (wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur parkeert) voor slechts € 45. Dat kan nergens in het centrum van de stad goedkoper! En kom je alleen in de avond? Dan betaal je zelfs maar € 6.

Meer informatie over de parkeertarieven in Amsterdam centrum.