fbpx

Bijzonder koffie drinken in Amsterdam

Je ziet ze vaak voorbijkomen: afbeeldingen met leuzen die nog maar eens benadrukken hoe hard je je kopje koffie in de ochtend nodig hebt. Kun jij je hier helemaal in vinden én wil je een lekkere koffie halen in een leuk tentje? Bezoek dan eens Cut Throat Barber & Coffee, KOKO Coffee & Design of Betty Blue. Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok goedkoop en in de buurt van een lekker bakkie in Amsterdam.

Koffie, cocktails en baarden bij Cut Throat Barber & Coffee

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij Cut Throat Barber & Coffee terecht voor een lekker kopje koffie en periodiek onderhoud aan je baard. In de loop der jaren is de barbier annex koffietent echter uitgegroeid tot veel meer. Tegenwoordig kun je er ook lunchen en dineren op zijn Amerikaans, genieten van een Nieuw-Zeelandse brunch en tot in de late uurtjes aan een lekkere cocktail zitten.

Klik hier voor het veelzijdige menu van Cut Throat Barber & Coffee Amsterdam.

Koffie drinken in stijl bij KOKO Coffee & Design

Aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam bevindt zich koffietent en inspiratiehoek KOKO Coffee & Design. Doe er inspiratie op tussen Scandinavische en Nederlandse mode en design onder het genot van een heerlijke kop koffie van het Belgische Caffènation. Ook hangt er iedere twee maanden een nieuwe expositie aan de muur. Je ziet dan prints van jonge Nederlandse illustratoren.

Schuif aan bij Betty Blue

Midden in het centrum van Amsterdam vind je het knusse Betty Blue. Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner, maar je kunt er ook terecht voor een drankje met vrienden. Kom je er speciaal voor de koffie? Neem er dan wat lekkers bij. Het restaurant is namelijk gespecialiseerd in gebakken lekkernijen en heeft, onder andere, een heerlijke cheesecake en een luchtige Red Velvet op de kaart staan.

Heb je altijd moeite met kiezen? Bekijk dan hier alvast de kaart van Betty Blue.

Parkeren vlakbij de leukste koffietentjes van Amsterdam

Parkeer je auto goedkoop in de binnenstad bij Parking Centrum Oosterdok. Dan loop je snel Cut Throat Barber & Coffee, KOKO Coffee of Betty Blue binnen en kun je je ochtend beginnen met een lekker kopje koffie in een gezellige omgeving. Bij ons parkeer je je auto tegen het voordelige tarief van € 45.

Let op! De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok is alleen via de Prins Hendrikkade aan te rijden. Door werkzaamheden is de route via de Piet Heinkade namelijk afgesloten. Wil je meer weten over de werkzaamheden en omleidingen? Klik dan hier.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier.