fbpx

De beste parkeerplek voor Black Friday in Amsterdam

Vrijdag 26 november is het Black Friday in Nederland, deze traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De hele dag zijn er overal extreem hoge kortingen, zodat jij goed kan beginnen met je kerst- en sinterklaasinkopen. In de buurt parkeren? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

De Mediamarkt

Elk jaar heeft de Mediamarkt weer een heleboel acties, die niet alleen op vrijdag, maar het hele weekend doorlopen. Keer op keer bieden zij de hoogste korting op verschillende producten. Dit jaar hebben ze een heleboel producten die met 50% korting verkocht worden. Ga jij een kijkje nemen bij de Mediamarkt? Je vindt de Mediamarkt op de Oosterdokskade 67, vlakbij onze parking.

De Bijenkorf

Ook De Bijenkorf doet dit jaar weer mee aan Black Friday, op vrijdag 26 november ben je hier aan het juiste adres voor mooie spullen met veel korting. Een goed begin voor je kerstcadeautjes. De Bijenkorf zit op Dam 1.

Goedkoop parkeren bij Bijenkorf op de Dam

Hema

Het is de hele week feest bij Hema, elke dag van de week zijn er hoge kortingen op de producten van Hema. Het perfecte moment om te beginnen aan de inkopen van je sinterklaasinkopen. Je vindt de Hema op Nieuwendijk 174 – 176, Ferdinand Bolstraat 93 en Kalverstraat 212.

Holland & Barrett

Bij Holland & Barrett heb je tijdens Black Friday kortingen tot 70% op meer dan 400 producten. Je ontvangt bijvoorbeeld 50% korting op de producten van Kneipp en veel voedingstabletten gaan weg met 70% korting. Sla je slag! Je vindt de Holland & Barrett onder andere op de Nieuwendijk 106 en Kalverstraat 10.

Kruidvat

Tijdens Black Friday heeft de Kruidvat veel goede deals voor jou. Je vindt hier producten die 1+1 gratis zijn of verkocht worden met 50% korting. Alle make-up producten zijn tijdens Black Friday 1+1 gratis. De Kruidvat zit onder andere op Nieuwendijk 160 en Kalverstraat 226.

Blokker

De Blokker verkoopt huishoudelijke spullen tijdens Black Friday met kortingen tot 70%. Hier vind jij jouw toekomstige waterkoker of koffiezetapparaat voor een heel lage prijs. In Amsterdam zit de Blokker op de Rozengracht 12 en Jodenbreestraat 19.

Parkeren bij Black Friday

Kom jij naar Amsterdam om te profiteren van kortingen tijdens Black Friday? Pak nog meer korting mee en parkeer goedkoop en veilig bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.