fbpx

Vier Chinees Nieuwjaar in Amsterdam 2018

Lees hier over het Chinees Nieuwjaar van dit jaar! 

Benieuwd wat er dit jaar te doen is met Chinees nieuwjaar in Amsterdam? Klik dan hier! 

Op 16 februari vieren Chinezen wereldwijd het Lunar Nieuwjaar. Met rode versieringen, prachtige kleding en heerlijke gerechten, worden de straten van Chinatown Amsterdam omgetoverd tot een spectaculaire feestlocatie. Kom je naar dit leuke evenement? Parkeer je auto voordelig en op loopafstand van de binnenstad bij Parking Centrum Oosterdok.

Lunar Nieuwjaar in Chinatown Amsterdam

Tijdens Chinees Nieuwjaar komen Chinezen bij elkaar en genieten ze met familie en vrienden van feestelijke maaltijden, offers en rituelen. Ieder jaar vinden er feestelijkheden rondom de nieuwjaarsviering in Amsterdam plaats in de Nieuwmarktbuurt, bij de boeddhistische tempel Fo Guang Shan He Hua. Eet lekker een hapje mee bij een van de vele Chinese restaurants. Chinezen geloven namelijk dat het eten van bepaalde gerechten voor geluk en voorspoed zorgt. De gerechten zijn ontzettend lekker en kunnen je een goed begin van het Chinese jaar bezorgen! Op zoek naar een goed Chinees restaurant? Ga bijvoorbeeld eten bij Sea Palace, het drijvende restaurant op de Oosterdok.

Vier Chinees Nieuwjaar en parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer in de buurt van Lunar Nieuwjaar in Amsterdam en deel mee in de feestelijkheden. Bij Parking Centrum Oosterdok staat je auto veilig en centraal geparkeerd voor het goedkoopste tarief van de binnenstad. Maak gebruik van ons voordelige dagtarief en parkeer voor slechts € 45. Kom je later in de avond binnenrijden? Dan kun je de auto parkeren voor slechts € 6.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.