fbpx

Chocoa Amsterdam: goed bereikbaar met de auto

Chocoa – een samensmelting van chocolade en cocoa (cacao) – is het jaarlijks terugkerend evenement dat wil laten zien dat de Amsterdamse cacaosector duurzame ambities heeft en een bijdrage wil leveren aan de verduurzaming van de cacaoketen.

Over Chocoa Amsterdam

Chocoa Amsterdam richt zich met diverse programmaonderdelen op alle partijen die onderdeel uitmaken van de cacao- en chocoladeketen van producent tot consument. Dat zijn onder andere de cacaoproducenten, -verwerkers, -handelaren, en de chocolade-merkhouders. Maar ook chefs, fijnproevers, en chocoladeliefhebbers. De trade fair beurs, het congres, het festival en de culinaire masterclass zijn allemaal opgezet om te informeren en te inspireren iedereen deelgenoot te maken van onze missie: good cacao, better chocolate. Goed doen was nog nooit zo lekker en leuk!

Goedkoop parkeren op loopafstand.

Kom je met de auto naar Amsterdam? De Chocoa Trade Fair, het Chocoa Festival en de Chocoa Conference vinden plaats in het Scheepvaartmuseum en de Beurs van Berlage. Parking Centrum ligt op loopafstand van alle locaties en u kunt de hele dag blijven, want u betaalt na 5 uur een vast laag tarief van € 45!