fbpx

Cinedans in EYE Amsterdam

Cinedans is een jaarlijks terugkerend internationaal factival waarbij dansfilms centraal staan. Van 16 t/m 20 maart kun je genieten van korte, lange, documenaire en bijzondere dansfilms.

Dansfilms tijdens Cinedans in EYE

Tijdens dit festival staat de dansfilm centraal. Er gaan daadwerkelijke twee disciplines samen: dans en film. De focus ligt op bijzondere choreografieën due gemaakt zijn voor camera. Daarnaast zijn er ook documentaires over het leven van belangrijke danskunstenaars te zien. Naast film is er ook een randprogramma waarin workshops verzorgd worden. Cinedans is een internationaal festival dat je als dansliefhebber absoluut niet mag missen.

Meer informatie over Cinedans.

EYE Amsterdam

Je ziet het bijzondere gebouw al van ver liggen. Het EYE is de plek voor iedereen die van film houdt. Er zijn vier grote filmzalen, een ruimte met wisselende tentoonstellingen, een shop, restaurants en permanente presentatie. Ook worden er geregeld bijzondere filmfestivals georganiseerd, zoals Cinedans.

Klik hier voor meer informatie over EYE Amsterdam.

Goedkoop parkeren bij EYE Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer goedkoop aan de andere kant van het water. Naast het Amsterdam Centraal Station ligt Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Vanuit uitgang C loop je eenvoudig naar de pont die je naar de andere kant van ’t IJ brengt.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.