fbpx

Clubavonden in Amsterdam in november

In Amsterdam zijn ontzettend veel toffe clubs en populaire clubavonden te vinden. Vooral op vrijdag en zaterdagavond zijn er feesten en dansavonden in clubs als Chin Chin Club, Melkweg, Paradiso en AIR Amsterdam. Op zoek naar een parkeerplek waar je écht goedkoop kan parkeren in het centrum van Amsterdam? Bij Parking Centrum Oosterdok. 

Dansen in Amsterdam

Ook in november zijn er door de hele stad weer veel clubavonden en dj-events te vinden. We hebben de leukste voor je op een rij gezet:

Noodlanding in Paradiso

Voor iedereen voor wie het weekend al op donderdagavond begint, is er Noodlanding is Paradiso. Tijdens deze wekelijkse clubavond hoor je de beste hits en non-hits. Noodlanding is de langst lopende alternatieve dansnacht van Amsterdam. De clubavond vindt plaats in de grote zaal van het concertgebouw en achter de decks staan je favoriete audiogidsen: dj Willem en Arnold.

Vrijdagnacht in Club NYX

Op de vrijdagavond is Club NYX aan de Reguliersdwarsstraat jouw place-to-be. Deze maand staan er meerdere hete clubavonden op de planning die je niet wil missen. Zo kunnen dancehall- en raggaetonliefhebbers 9 november hun sexy dansmoves showen tijdens De Danshal, is er een combi-clubavond met Vriendjespolitiek, DISE en De Brugklas op 16 november en wordt 23 november een Zuid-Amerikaanse nacht vol salsa, moombathon en samba bij Soepeltjes.

Bekijk het complete programma op de website van NYX.

Novembernachten in Club AIR

In AIR vind je deze maand een lekker vol programma vol bekende clubavonden en nieuwe initiatieven. Zo staat op 10 november Valsbezig op het podium en zorgen de residents van THRWBCK voor de nodige dansmixen. Op 16 november is er het minifestival Colorful. Er op 29 november het 1-jarig bestaan van studentenavond Dondairdag.

Meer informatie over Club AIR vind je hier.

Goedkoop parkeren in de avond in Amsterdam-Centrum

Maak je er een dagje Amsterdam van? Dan betaal je bij Parking Centrum Oosterdok € 45 per dag. Meer weten over onze tarieven? Lees dan hier verder of vul de online calculator in.

Op de hoogte blijven van activiteiten in Amsterdam? Volg ons op Facebook!