fbpx

Parkeer goedkoop bij het Cross-linx Festival in Amsterdam

Op 2 maart vindt in het Muziekgebouw aan ’t IJ het Cross-linx muziekfestival plaats. Dit indie-classical muziekfestival is een rondtrekkend fenomeen dat wereldsteden als Tokyo, Parijs en Londen aandoet met haar avant-garde pop en hedendaagse klassieke composities.

Het Cross-linx festival in het Muziekgebouw aan ’t IJ

Ieder jaar vindt het Cross-linx muziekfestival plaats in verschillende steden in Nederland. Dit jaar zijn dat Eindhoven, Rotterdam, Enschede én Amsterdam. Het festival presenteert naast gevestigde artiesten ook veelbelovende nieuwkomers op het podium. Zo kon je eerder optredens van The National, Yann Tiersen en – een toen nog niet doorgebroken – Spinvis bijwonen. Het festival wordt verspreid over verschillende locaties in de stad en organiseert intieme undergroundsessies, pop-up-concerten en optredens in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Dit jaar kun je onder andere kijken en luisteren naar Hooverphonic & Residentieorkest, Brendan Faegre en This Is the Kit & Stargaze.

Bestel hier je tickets voor Cross-linx.

Bezoek Cross-linx Festival en parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok

Ben jij ook bij het Cross-linx Festival te vinden? Parkeer je auto dan in Parking Centrum Oosterdok voor het voordeligste tarief in de Amsterdamse binnenstad. Zo staat je auto ’s avonds tegen het lage tarief van € 6 veilig en centraal. Wil je eerder al de stad verkennen? Overdag parkeer je voor slechts € 45.

Vind hier alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.