fbpx

Dare to Discover: A VR Journey in het Scheepvaartmuseum

Heb je altijd al willen weten hoe het was om op een VOC-schip rond te lopen? Dat kan nu! Met de tentoonstelling Dare to Discover: A VR Journey van het Scheepvaartmuseum ga je terug in de tijd. Je ziet de prachtige grachtenstad als een belangrijk handelspunt en bent getuige van een aantal bijzondere gebeurtenissen in de haven. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op nog geen kwartier loopafstand van deze virtuele ervaring.

Maak een virtuele reis door een VOC-schip

Bij Dare to Discover: A VR Journey word je teruggezonden in de tijd. Deze nieuwe tentoonstelling van het Scheepvaartmuseum is voor jong en oud en laat je met behulp van virtuele realiteit een vlucht maken over de historische haven van Amsterdam. Je ziet onze hoofdstad tijdens de Gouden Eeuw en krijgt een goede indruk van hoe het was om te leven tijdens de hoogtijdagen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). Je krijgt ook toegang tot het VOC-schip Amsterdam en bewandelt de planken door de ogen van scheepvaartlieden en hardvochtige kapiteins.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk met je museumentreebewijs. Reserveer hier alvast je kaartje.

Goedkoop parkeren vlakbij het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Wil je een gezellig dagje uit zonder te veel te betalen? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok, midden in het centrum van Amsterdam. In onze parkeergelegenheid parkeer je je auto al tegen het voordelige dagtarief van € 45.

Wegens werkzaamheden is de route naar Parking Centrum Oosterdok via de Piet Heinkade afgesloten. Plan dus vooraf je route via de Prins Hendrikkade. Meer informatie over de omleiding vind je hier.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Alle informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.