fbpx

De leukste hotels in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar altijd wel iets te beleven valt. Of je nu van musea houdt, een leuke dag wil hebben met het hele gezin of op zoek bent naar een ideale vakantiebestemming. In Amsterdam vermaak je je gemakkelijk meerdere dagen. We geven je daarom een aantal hoteltips midden in het centrum. Parkeer goedkoop in het centrum van Amsterdam en zorg dat je niet teveel geld kwijt bent aan de parkeerkosten.

Bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is een oude stad. Veel prachtige panden zijn bewaard gebleven. In de binnenstad kun je heerlijke wandelen rond de Dam, Singel, Amstel of de Grachtengordel. Wist je dat de Grachtengordel zelfs deel is van het Unesco Werelderfgoed.
Door een hotel te nemen in de binnenstad begeef je je op loopafstand van grote musea, winkels en uitgaansgelegenheden. Ideaal dus voor een bezoek aan Amsterdam.

Hotels in het centrum van Amsterdam

Omdat er ontzettend veel hotels in de stad te vinden zijn, geven wij je alvast enkele tips. Parkeer je auto goedkoop naast het Amsterdam centraal station en bespaar op de parkeerkosten.

Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel ligt midden in het leukste winkelgebied van Amsterdam: De Negen Straatjes. Dit is een ideale locatie voor een overnachting in Amsterdam. Vanuit het hotel vind je de leukste bezienswaardigheden op loopafstand. Dit hotel heeft ook een bijzondere stijl. Je vindt hier modern en klassiek naast elkaar.
Meer informatie over het Ambassade Hotel.

Hampshire Hotel Rembrandtplein

Een andere tip is het Hampshire Hotel op het Rembrandtplein. Dit vier sterrenhotel is ideaal voor een verblijf in Amsterdam. Vanaf het centraal station pak je tram 4, 9 of 14 en ben je binnen 10 minuten bij het Rembrandtplein. Op loopafstand vind je goede restaurants en uitgaansgelegenheden.
Klik hier voor meer informatie over Hampshire Hotel Rembrandtplein.

Hotel Pulitzer

Dit hotel is typisch Amsterdams. Het hotel bevindt zich in 25 grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. Het hotel ligt op loopafstand van vele mooie bezienswaardigheden, zoal de Dam en ligt midden in De Negen Straatjes. De kamers hebben uitzicht op de grachten en binnentuinen.
Meer informatie over Hotel Pulitzer.

Park Hotel Amsterdam

Het Park Hotel is een mooi hotel naast het Rijksmuseum. Vanaf hier loop je eenvoudig naar de grootste musea en het Leidseplein. Het OV brengt je naar alle uithoeken van de stad. Sommige kamers in dit hotel hebben mooi uitzicht over het Amsterdamse stadsleven. Kortom: een heerlijke plek om Amsterdam vanuit te ontdekken.
Meer informatie over Park Hotel Amsterdam.

Grand Hotel Krasnapolsky

Overnachten in Amsterdam op een bijzondere locatie? Kijk dan absoluut even bij Grand Hotel Krasnapolsky. Dit is een ontzettend mooi vijf sterrenhotel in het centrum van de stad. Het hotel ligt direct tegenover het Paleis op de Dam en op slechts 15 minuten loopafstand van het Centraal Station.
Meer informatie over Grand Hotel Krasnapolsky.

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam kan bij Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Je parkeert bij ons voor slechts € 45 per dag. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Ideaal voor een bezoek of overnachting in Amsterdam. Via uitgang C loop je direct het centrum in of pak je eenvoudig het openbaar vervoer voor bezienswaardigheden die verder in de stad liggen.

Klik hier voor meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.