fbpx

December: feestelijk dineren in Amsterdam

December is natuurlijk een feestmaand. Pak dit jaar uit met een high tea, kerstdiner of dinner show in Amsterdam. In het centrum van de stad zijn veel goede restaurants en leuke foodevenementen te vinden. We hebben hieronder een paar suggesties op een rij gezet. Kom je met de auto naar de stad en wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeerkosten? Zet je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.

Feestseizoen bij The Pressroom

Tijdens de kerstperiode verandert restaurant The Pressroom in een winterse hotspot. Voorkom stress in je eigen keuken en boek een heerlijk menu in dit gezellige restaurant. Op het menu staat op 24, 25 en 26 december een geweldig 5-gangendiner dat de smaakpappillen laat genieten. Op 26 december is extra feestelijke editie van Bottomless Brunch Boxing Day en start het nieuwe jaar smakelijk met het New Year’s Eve Dinner.

Meer informatie en reserveren bij The Pressroom.

Proef luxe traktaties bij Hotel Amstel

Een andere luxe locatie is Intercontinental Amstel Amsterdam. Hier is rond Kerst en oud en nieuw veel te beleven. Het Amstel Hotel serveert in een tijdloze ambiance en feestelijke kerstsfeer de lekkerste Afternoon Tea’s, luxe kerstbrunches en het diner Dansant. Neem voor de kerstreservingen contact via de website of bel +31 20 520 3999 voor de laatste informatie over onze feestelijke activiteiten.

Meer informatie over het Amstel Hotel tijdens Kerst.

WinterParade Amsterdam

Ook dit jaar is de WinterParade weer terug in Amsterdam. Koop snel je kaartje voor deze feestelijke avond vol muziek, theater en eten, want de WinterParade verkoopt altijd snel uit. Deze dinner show is een avondvullend programma dat zich afspeelt op de 120 meter lange tafel waar je met 500 gasten samen aan eet. Een feestelijker einde van 2018 kunnen wij ons niet voorstellen.

Meer informatie over WinterParade Amsterdam.

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dan parkeer je het voordeligst bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid ligt naast Amsterdam Centraal, waar ook de tram vertrekt die je naar verder gelegen locaties in de stad brengt. Maak van je bezoek aan Amsterdam een dagje uit en betaal met het dagtarief slechts € 45. Nog goedkoper is parkeren in de avond. Wanneer je na 21:00 uur de parking binnenrijdt, betaal je het Night Time Tarief. Dat betekent parkeren voor slechts € 6!

Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier. Of bereken je prijs vooral met de online calculator.

Op de hoogte blijven van activiteiten in Amsterdam? Volg ons op Facebook!