fbpx

Rijdend dineren aan boord van de Dinner Train!

Dineren terwijl het Groene Hart aan je voorbij trekt? Stap dan aan boord van de Dinner Train en geniet van de heerlijkste gerechten met een landschap vol uitgestrekte weilanden, vrolijke koeien en traditionele windmolens op de achtergrond.

Kijk je ogen uit met de Dinner Train

Maak een culinaire rondreis door Nederland aan boord van de Dinner Train. Stap in en begeef je via de rode loper naar jouw tafel, waar een glas mousserende wijn al op je staat te wachten. Geniet vervolgens van een zorgvuldig samengesteld viergangenmenu terwijl het typisch Nederlandse landschap aan je voorbijtrekt. Een bijzondere ervaring!

Liever overdag op pad? De Dinner Train biedt naast de Dinner Express ook een Brunch Express en een Cheese, Wine & Beer Express. Vergeet niet vooraf te reserveren.

Hier vind je meer informatie over de Dinner Train Amsterdam.

Stap vanuit de auto bijna direct de trein in bij Parking Centrum Oosterdok

Wil je van de auto meteen de Dinner Train in stappen? Parkeer dan vlakbij Amsterdam Centraal in de parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn te vinden op slechts negen minuten loopafstand van het station. Bij ons parkeer je je auto overdag tegen het voordelige tarief van € 45. Perfect voor als je gebruik wil maken van de Brunch Express of de Cheese, Wine & Beer Express! Wil je toch liever dineren aan boord van een trein? Dan parkeer je ’s avonds bij binnenrijden je auto voor maar € 6.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Klik hier voor alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.