fbpx

Inspirerende muzikale improvisatie bij Doek Festival 2018

Laat je van 14 t/m 17 juni meeslepen door muzikale experimenten bij Doek Festival 2018! Het festival wordt georganiseerd door en voor muzikanten die niet bang zijn om onbekende paden te bewandelen en vindt plaats in het BIMHUIS en Splendor. Je krijgt tijdens Doek een gevarieerd programma voorgeschoteld van inspirerende workshops, een bijzondere fietstour door Amsterdam en optredens van onder andere The Coimbra Project, Eric Boeren 4Tet en Subtext. Mis niets van het festival door dichtbij alle locaties te parkeren. Vanaf de voordelige parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok loop je namelijk binnen een paar minuten naar zowel het BIMHUIS als Splendor.

This is Our Music: Doek Festival 2018

Voor deze editie van Doek Festival gaat het muzikale evenement terug naar haar roots met het thema This is Our Music. Deze naam is afgeleid van het gelijknamige album uit 1961 van Ornette Coleman, een mijlpaal voor vrije geïmproviseerde muziek. Je luistert dit jaar naar persoonlijke projecten van de kernleden van Stichting Doek en krijgt muziek te horen van artiesten van over de hele wereld. Beleef bijvoorbeeld een optreden van het verfrissende Albanese kwintet Low, Slow and Wobbly in Splendor of de bijzondere muzikale combinatie Amagi in het BIMHUIS. Verder zijn er diverse improvisatieworkshops in het BIMHUIS, is er op zondag 17 juni een muzikale fietstocht door Amsterdam en wordt het festival feestelijke afgesloten in De Ruimte.

Koop hier je tickets voor Doek Festival 2018.

Voordelig parkeren vlakbij Splendor en BIMHUIS

Wil jij graag improviseren met andere gepassioneerde muzikanten? Bezoek dan het Doek Festival 2018! Vanaf Parking Centrum Oosterdok schuif je binnen een paar minuten aan bij een workshop terwijl je auto voordelig geparkeerd staat. Zowel Splendor als het BIMHUIS bevinden zich namelijk op loopafstand van onze parkeergelegenheid en jij betaalt voor een parkeerplaats slechts € 45 per dag. Kom je ’s avonds pas binnenrijden? Dan maak je gebruik van ons speciale Night Time Tarief en betaal je slechts € 6. Als je meteen wilt weten hoeveel je kwijt bent kun je je parkeerprijs online berekenen. Voor meer informatie over onze voordelige parkeertarieven klik je hier.

Let wel: de parkeergelegenheid is wegens werkzaamheden alleen aan te rijden via de Prins Hendrikkade. Meer informatie over de omleiding vind je hier.