fbpx

Duik in de Wereld van de Noord/Zuid Lijn

Op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei heb je de laatste kans op een uniek bezoek achter de bouwhekken van de Noord/Zuidlijn. Er is keuze uit drie heel bijzondere wandelingen.

Noord/Zuidlijn Drie wandelingen

Tijdens deze twee dagen kun je op drie plekken ‘een duik nemen’ en wandelen door de stations en tunnels van de Noord/Zuidlijn. Je kunt met eigen ogen zien hoe ver de bouw is, hoe groot en imposant het allemaal wordt en hoe diep je onder de grond bent tijdens het bezoek. Op sommige plaatsen ben je straks zo’n 30 meter onder NAP! Schrijf je in voor een van de drie wandelingen en dompel je op 24 of 25 mei onder in de wereld van de Noord/Zuidlijn!

Meer informatie vind je hier.

Laatste kans

Zeer waarschijnlijk is het de laatste keer dat je de Noord/Zuidlijn op deze manier kunt bezoeken. Het ruwe betonwerk is op steeds meer plekken klaar en de bouwers die de stations en tunnels klaarmaken voor de metro en reizigers nemen geleidelijk overal het stokje over. Er komen metrorails in de tunnels en de stations en daarnaast worden (veiligheids)systemen, roltrappen, verlichting, toegangspoortjes, liften, kunstwerken en tegels aangebracht. Dat Een klus van enkele jaren.

Parkeer de auto Centraal, veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum is de grootste en goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert direct naast Amsterdam Centraal en betaalt slechts € 45 voor 24 uur parkeren. Je auto staat bij Parking Centrum Amsterdaam veilig en voordelig geparkeerd, op loopafstand van de Noord/Zuid Lijn.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok