fbpx

Uit eten in Amsterdam op Valentijnsdag?

Ben je van plan in Amsterdam uit eten te gaan op Valentijnsdag? Op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok vind je meerdere restaurants en cafés die perfect zijn voor een romantisch avondje uit. Omdat liefde door de maag gaat hebben wij hieronder een aantal restaurant-tips voor 14 februari op een rij gezet.

Scheepskameel

Scheepskameel is een restaurant op het oude marineterrein van Amsterdam, met een prachtig uitzicht over het water. Ze beschikken over een verfrissende kaart en bijzondere (en alleen Duitse) wijnen. Kortom, ideaal voor een romantisch diner! Het restaurant is geopend van 18:00 tot 01:00, en een reservering plaatsen is aan te raden!
Scheepskameel ligt in de Kattenburgerstraat 7, op ongeveer zeven minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok.

Meer informatie over Scheepskameel

Website van Scheepskameel

Hemelse Modder

Bij Hemelse Modder kun je genieten van een goede kaart voor een goede prijs. Een leuk restaurant, op minder dan 10 minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok, met een goede sfeer en als kers op de taart heeft Hemelse Modder een speciale menukaart voor Valentijnsdag.

Meer informatie over Hemelse Modder

Website van Hemelse Modder

Restaurant in de Waag

Restaurant in de Waag ligt in het hartje van de stad, op ongeveer 10 minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok. In de Waag ligt op de Nieuwmarkt, en bevindt zich in het gebouw dat vroeger diende als stadspoort. Geniet met z’n tweeën van de speciaal voor Valentijnsdag samengestelde menukaart op een bijzondere locatie, bij een gezellig restaurant!

Meer informatie over In de Waag

Website van In de Waag

Parkeertarieven Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok is de voordeligste parkeergarage van Amsterdam en bevindt zich op loopafstand van vele uitgaansgelegenheden in Amsterdam. Zelfs als uw bestemming op Valentijnsdag zich buiten het centrum bevindt, ben je met een paar minuten op Amsterdam Centraal, om vervolgens met het Openbaar Vervoer je bestemming te bereiken.

Je betaalt maar , ongeacht hoe laat je binnen rijdt.

Meer informatie over parkeertarieven

Meer informatie over nachttarief