fbpx

Eten in Amsterdam tip: Choux

In Amsterdam vind je vele leuke bars, restaurants en cafe’s. Zoek je een plek om ’s avonds heerlijk te eten? Ga dan eens een keer naar Choux Amsterdam. Dat is een ontzettend goed restaurant op het Oosterdokseiland.

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan in de voordeligste parking van het centrum. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het centraal station en is de goedkoopste parkeergelegenheid in dit gebied. Wanneer je reserveert, betaal je vanaf € 10,- per dag. Zonder reserveren betaal je maximaal € 45 voor een hele dag parkeren.

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven.

Eten bij Choux Amsterdam

Op zoek naar een heerlijk restaurant? Onze tip: restaurant Choux. Hier kun je genieten van ontzettend goede recepten, uitstekende service en een prachtig interieur. Het restaurant is één van de hotspots van de stad. Na een succesvol pop-up restaurant opende Choux zijn deuren. De gerechten van kok Merijn zijn een kunstwerk. Het eten is biologisch en (indien mogelijk) lokaal. Het menu wisselt regelmatig waardoor dat dit restaurant niet gaat vervelen. Vergeet ook absoluut niet om de bijpassende wijnen erbij te bestellen. Dit maakt je culinaire avond helemaal af.