fbpx

Expositie in Westerkerk: Eindig in eeuwigheid

Van 2 tot en met 30 augustus 2017 is er een zeer bijzondere tentoonstelling te bewonderen in de Westerkerk. Ontdek tijdens deze expositie de poëtische kunstobjecten van kunstenaar Gijs Elzinga. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan in Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parking in de binnenstad.

Westerkerk Amsterdam

Er worden in de Westerkerk in Amsterdam veel verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld concerten en tentoonstellingen, zoals Eindig in Eeuwigheid door kunstenaar Gijs Elzinga. De Westerkerk is een van de mooiste kerken van Amsterdam. En het programma van de kerk wisselt geregeld.

Op loopafstand parkeren van de Westerkerk? Hier vind je meer informatie.

Parkeren bij de Westerkerk

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeren kan veel eenvoudiger en goedkoper dan je wellicht zou verwachten. Amsterdam staat immers bekend als een dure parkeerstad. Maar niet bij Parking Centrum Oosterdok. Hier parkeer je namelijk voor slechts € 45 per dag. Kom je alleen in de avond? Dan betaal je helemaal weinig om je auto te parkeren, namelijk slechts € 6!

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Expositie “Eindig in eeuwigheid” in de Westerkerk

Het bijzondere werk van Gijs Elzinga reist al sinds 2015 langs monumentale kerken. Tot en met 30 augustus is het te wonderen in de Westerkerk in Amsterdam. Eindig in Eeuwigheid is een grafisch en poëtisch object dat bestaat uit een ring van 30 prenten met 10 gedichten van de maker. Op woensdag 16 augustus geeft Gijs om 20 uur een toelichting over zijn werk. Je kunt hier gratis bij zijn.

Meer informatie over “Eindig in eeuwigheid” van Gijs Elzinga in de Westerkerk vind je hier.