fbpx

Film op het dak van de parking

In september kun je iets heel bijzonder beleven op het dak van onze parking. Iedere donderdag en vrijdagavond opent Cinémanger haar deuren op het dak van Parking Centrum Oosterdok. Geniet van een heerlijke avond met lekker eten en drinken onder genot van live muziek en/of een theatervoorstelling. Na ondergang start de film. Nieuwsgierig? Kom gerust kijken!

Cinémanger: film op het dag in hartje Amsterdam.

Cinémanger organiseert iedere donderdag en vrijdag avond een top avond op het dak van Parking Centrum Oosterdok. Je start met een lekker hapje en drankje onder het genot van live muziek of theatervoorstelling. Na het ondergaan van de zon start een film. Natuurlijk is er na de film nog genoeg tijd voor gezelligheid en napraten. De avonden starten vanaf 17:00. Er is een salade bar, BBQ grill en Loco’s Day Disch. De film start om 20:30.

Kijk voor meer informatie op de website van Cinémanger.
Of kijk op de Facebookpagina.

Parkeren bij het Jordaan Festival.

Kom je naar Cinemanger? Parkeer dan direct onder de locatie bij Parking Centrum Oosterdok. Dichterbij kan niet. En goedkoper ook niet, want wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Je betaalt voor een hele dag maar € 45. Je betaalt slechts 6!

Klik hier voor meer informatie over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok.
Of klik hier voor meer informatie over ons Night Time Tarief.