fbpx

Bereikbaarheid Amsterdam Fringe Festival

Van 6 t/m 16 september ontdek je eigenzinnige theatermakers en hun unieke werk tijdens Amsterdam Fringe Festival 2018! Het jaarlijkse theaterfestival is met maar liefst 30 verschillende locaties ook dit jaar weer een van de hoogtepunten op de Amsterdamse culturele kalender. Kom jij voor het festival met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok in de buurt van de leukste voorstellingen.

Onconventionele theatervoorstellingen tijdens Fringe Festival 2018

Tijdens Fringe Festival wordt Amsterdam omgetoverd tot één groot podium. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met voorstellingen over genderfluïde paaldansers, cyborgs en alles ertussenin wordt ook deze editie er een om niet te missen. Kom bijvoorbeeld naar De Gendermonologen van TC Macabre in Perdu. In deze theatervoorstelling wordt genderidentiteit onder de loep genomen aan de hand van persoonlijke verhalen van leden van de LHBTQI-gemeenschap. Of ga naar de urban dansvoorstelling (Y)OUR EYES ONLY in OBA Oosterdok. Deze voorstelling wordt opgevoerd door dansers uit Amsterdam-Zuidoost en gaat over het stadsdeel, ongelijkheid en het realiseren van dromen. Wil je ook zelf aan de slag? Bezoek dan Don’t Worry Be Yoncé voor een stoomcursus: hoe word ik Beyoncé.

Bekijk hier het hele programma van Fringe Festival.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Weet jij al welke voorstellingen je wil bezoeken? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok om er zeker van te zijn dat je snel in een zaal zit. Combineer het festival met een dagje Amsterdam en maak gebruik van ons voordelige dagtarief. Je parkeert dan voor slechts € 45. Ben je ’s avonds pas in het centrum voor een van de latere voorstellingen, dan profiteer je van ons voordelige Night Time Tarief en betaal je maar € 6 voor je parkeerplek.

Bereken je parkeerprijs vooraf met onze online calculator om bij het uitrijden niet voor verrassingen te staan.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.