fbpx

Parkeren Amsterdam Light Festival 2014

Ga jij naar het Amsterdam Light Festival? Parkeer dan gewoon de hele avond/ nacht goedkoop in Parking Centrum. Na een betoverende avond vol lichtsculpturen in de Amsterdamse binnenstad betaal je bij terugkomst in deze parking slechts € 45!

Amsterdam Light Festival

Van vrijdag 6 december 2013 t/m zondag 19 januari 2014 is de historische binnenstad van Amsterdam ruim 50 winterdagen het sfeervolle decor voor het internationale licht- en waterfestival. Het festival toont verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars in de openbare ruimte.

Vaarroute Watercolours

U kunt het Amsterdam Light Festival op een unieke wijze beleven: vanaf het water. U maakt met de vaarroute Watercolours een prachtige tocht over de Amsterdamse grachten langs schitterende lichtsculpturen met betoverende namen als ‘Shadow Play’, ‘Fly’s Eye Dome’ en ‘Temporal Tower‘. De route gaat langs Parking Centrum.

Rondom Parking Centrum

De lichtsculptuur ‘Astera’ bevindt zich ook nog eens vlakbij Parking Centrum Oosterdok. Klik hier voor dit prachtige lichtkunstwerk nabij Parking Centrum. ‘Astera’ betekent distel en bevindt zich op de Oosterdoksbrug. Ook de sculptuur ‘Kalmen’ is vlakbij Parking Centrum, geprojecteerd op de driemaster Santiano.

Parkeren Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light FestivalDe lichtsculpturen van Amsterdam Light Festival zijn te zien op verschillende locaties om de stad, die zich allemaal op 5 minuten loopafstand van Parking Centrum bevinden. Twee kunstwerken zijn naast Parking Centrum. Parking Centrum is daarmee de dichtstbijzijnde én goedkoopste parking voor Amsterdam Light Festival. Kom jij dus met de auto naar Amsterdam Light Festival? Parkeer dan goedkoop en betaalbaar in Parking Centrum Oosterdok. In Parking Centrum betaal je na vijf uur, namelijk € 45!

Website Amsterdam Light Festival

Tarieven Parking Centrum Oosterdok