fbpx

Goedkoop parkeren Amsterdam: Telegraaf

Goedkoop parkeren Amsterdam is sinds 10 september weer mogelijk. Parking Centrum Oosterdok lanceert nieuwe tarieven en de Telegraaf heeft de primeur. De Telegraaf kopt met ‘Parkeertarievenoorlog in Amsterdam’.

Goedkoop parkeren Amsterdam

“Er wordt een parkeertarievenoorlog ontketend in Amsterdam. Na jarenlang alleen maar stijgingen van de tarieven, oplopend tot wel zes euro per uur, opent vandaag een prijsvechter de garagedeuren.”, aldus de Telegraaf. De Telegraaf besteedt op 10 september op de voorpagina aandacht aan de nieuwe tarieven van Parking Centrum. Eindelijk is parkeren in de Amsterdamse binnenstad weer mogelijk. Voor € 45!

Telegraaf ‘Parkeertarievenoorlog in Amsterdam’

Parking Centrum

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. U parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.355 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon.

Parkeren voor € 45

Voor de eerste 5 uur parkeren, betaalt u € 1,50 per 20 minuten. Na 5 uur springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast tarief van € 12,=. Na 5 uur tot 24 uur parkeren dus altijd een vast tarief van € 12,=.