fbpx

Goedkoop parkeren bij theater Bellevue

Kom je naar Theater Bellevue? Het theater heeft 3 zalen: de Grote Zaal, Kleine Bellevue en de Paloni Zaal. Je vindt hier prachtige toneel, cabaret en dans voorstellingen. Het is ook zeker een aanrader om een keer naar een lunchvoorstelling te gaan, die duren niet langer dan een gemiddelde lunchpauze.

Bereikbaarheid theater Bellevue – Leidseplein

Parkeren in de binnenstad kan problematisch zijn. Maar niet bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste parking in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het centraal station. Vanuit uitgang C loop je de binnenstad in of pak je het openbaar vervoer richting het theater.

Meer informatie over parkeren in het centrum van Amsterdam.

Goedkoper parkeren dan op straat.

Toneel, cabaret en dans bij theater Bellevue

In Amsterdam vind je veel mooie theaters. Eén daarvan is het Theater Bellevue. Er wordt hier nauw samengewerkt met theatergezelschappen en theatermakers. In de grote zaal worden voornamelijk toneel, theater en moderne dansvoorstellingen geprogrammeerd. Naast eigen producties zijn er ook regelmatig theatervoorstellingen van andere gezelschappen. Ook worden er meerdere festivals hier geprogrammeerd, zoals het Holland Festival, Amsterdam Fringe Festival en Julidans.

Meer informatie over Bellevue.