fbpx

Met de auto naar Imagine Film Festival in Amsterdam

Stort je vanaf 9 april in de fantastische, griezelige en science-fiction werelden van het Imagine Film Festival in EYE! 30 jaar geleden werd in het Alhambra Theater de basis gelegd voor het huidige Imagine Film Festival. Sindsdien is het evenement uitgegroeid tot 10-daags festival, met internationale gasten en een uitgebreide filmprogrammering.

Imagine Film Festival

Imagine (voorheen AFFF) is in ruim twee decennia uitgegroeid tot een grote speler in het festivalcircuit. Imagine levert hetelk jaar een kandidaat voor de Méliès d’Or, de prijs voor de beste Europese fantastische film. Imagine heeft de afgelopen jaren een aantal bijzondere prominenten mogen ontvangen, zoals Tim Burton, Dick Maas, Rutger Hauer en Neil Jordan

Het programma voor 2014

Het Imagine Film Festival vindt dit jaar plaats van 9 t/m 18 april in EYE Amsterdam. We mogen ons verheugen op meer dan 50 features en 30 shorts. Het festival gaat daarnaast in gesprek met binnen- en buitenlandse gasten, presenteert een masterclass, legt in themaprogramma’s belangwekkende rode draden bloot, en bedient die-hard horrorfans op hun wenken tijdens The Night of Terror.

Met de auto naar Imagine?

Niet schrikken. Je kan je auto voor slechts € 45 per 24 uur bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Op minder dan 10 minuten lopen van uitgang C stap je op het gratis veer over het IJ die je naar het festival brengt.

Naar de website van Imagine Film Festival