fbpx

Goedkoop parkeren tijdens de Open Tuinen Dagen

We kunnen weer naar buiten! Iedereen wil het liefst zonnebaden in de tuin, het kikkerbadje opzetten voor de kinderen en de bloemetjes er weer mooi bij hebben staan. Dan is het uiteraard ook weer tijd voor de Open Tuinen Dagen 2018! In het weekend van 15, 16 en 17 juni breng je een bezoek aan de geheime tuinen achter grachtenpanden die je normaal niet te zien krijgt.

De bloemetjes buiten zetten tijden de Open Tuinen Dagen

Ook dit jaar vinden de Open Tuinen Dagen plaats in Amsterdam. Het evenement vindt midden juni plaats en trekt bezoekers uit zowel Amsterdam als ver daar vandaan.

Er is altijd wel wat te beleven in de drukke Nederlandse hoofdstad. De prachtige tuinen van veel van de grachtenpanden zijn een welkome oase van rust in Amsterdam. Het grootste deel van het jaar zijn deze niet toegankelijk voor bezoekers, maar speciaal voor de Open Tuinen Dagen gooien veel mensen hun deuren en tuinen open. Het thema van deze editie is “tuinontwerpen”. Je ziet meer dan 30 professioneel onderhouden tuinen die speciaal ontworpen zijn voor de huizen waar ze bij horen. Je loopt door de creaties van tuinarchitecten Piet Oudolf, Robert Broekema, Els Proost en Arend Jan van der Horst.

Ook lekker naar buiten? Koop nu je passe-partout en krijg toegang tot alle tuinen.

Parkeer vlakbij de mooiste verborgen tuinen bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer het voordeligst in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van veel eettentjes, concertzalen en musea in Amsterdam en is dus de perfecte plek om je auto te laten staan als je de stad in trekt. Ook als je de Open Tuinen Dagen bezoekt zit je bij ons goed. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je je auto namelijk al de hele dag tegen het voordelige tarief van € 45.

Let op! Plan vooraf je route naar Parking Centrum Oosterdok via de Prins Hendrikkade. Wegens werkzaamheden is de route via de Piet Heinkade namelijk gesloten. Klik hier voor meer informatie over de omleiding.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier kun je al onze tarieven en aanvullende informatie vinden.