fbpx

Goedkoop parkeren vlakbij entertainmentparadijs Powerzone!

Beleef een dag vol plezier met vrienden en familie bij Powerzone! In dit indoor speelparadijs voor jong en oud, is ontzettend veel te doen voor iedereen die van lasergamen, midgetgolf, bowlen en lekker eten houdt. Na een van deze activiteiten sluit je de dag af met een BBQ, vlees van de grill of een lekkere pizza. Parkeer voordelig en vlakbij Powerzone bij Parking Centrum Oosterdok.

Indoor lasergamen, minigolfen en bowlen bij Powerzone in Amsterdam

Wil jij een gezellige avond uit hebben (ook wanneer het slecht weer is)? Bezoek dan indoor entertainmentparadijs Powerzone! Hier kun je bijvoorbeeld underground laser gamen of Michiel de Ruijter glow minigolf spelen. En er is nog meer te doen: je kunt bij Powerzone ook bowlen en barbecueën. Het speelparadijs beschikt over een uitgebreid foodconcept waar je na afloop van je spel met z’n allen gaat grillen, pizza bestelt en nog Ben & Jerry’s als toetje neemt!

Weet jij al zeker dat je na die geweldige overwinning tijdens het lasergamen wel wat lekkers kunt gebruiken? Boek dan een Lasergame + Pizza of een BBQ Party Crystal evenement. Ook is het entertainmentparadijs de perfecte plek voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Benieuwd naar alle arrangementen? Die vind je hier.

Bereikbaarheid Powerzone Amsterdam

Heb jij een actief dagje bij Powerzone gereserveerd? Parkeer dan je auto voordelig om de hoek bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Jouw auto staat er de hele dag tegen het lage tarief van € 45. Ga je ’s avonds pas op pad voor, bijvoorbeeld, een vrijgezellenfeestje, dan profiteer je bij binnenrijden van het voordelige Night Time Tarief: € 6. Om niet voor verrassingen te staan bereken je je parkeerprijs direct online met de calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.