fbpx

Gratis concerten in Amsterdam

Met een bruisend nachtleven en straten waarop toeristen niet weg te denken zijn is Amsterdam een gezellige stad waar voor iedereen veel te beleven is. Ook voor mensen met minder te besteden is er genoeg leuks te beleven in Amsterdam. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Volg een gratis workshop in het Bimhuis

Het Amsterdamse Bimhuis is de thuisbasis van de Beroepsvereniging van Improviserende Musici. Iedere dinsdagavond om 20.00 uur kan je je eigen instrument meenemen en een muziekworkshop volgen. Deze workshop is gratis voor muzikanten en publiek. Vooraf reserveren hoeft niet. Om 22.00 uur vindt in het café van het Bimhuis ook een gratis jamsessie plaats.

Gratis lunchconcerten bij het Concertgebouw

Bij het Concertgebouw geniet je elke woensdag tussen 12.30 – 13.00 uur van een gratis lunchconcert. De concerten vinden plaatsen in de kleine zaal van het concertgebouw. Voor de lunchconcerten heb je een gratis kaartje nodig, die kan je kopen via de website.

Orgel-van-het-concertgebouw-in-Amsterdam

Gratis jazz muziek

Bij Jazzcafé Alto geniet je iedere avond van fantastische live jazz muziek. Het enige dat je hoeft te doen is een drankje kopen, daarna verblijf je de rest van de avond gratis in het café en kan je genieten van de muziek. Via de website zie je wie er komende tijd komen optreden. Het café opent op maandag om 18.00 uur en de rest van de week om 20.00 uur.

Parkeer voordelig in het centrum van Amsterdam

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, onze parking is in de buurt van het Concertgebouw, Bimhuis of bij Jazzcafé Alto. Als je een dagkaart reserveert parkeer je vanaf € 10,- per dag tot maximaal € 25,- per dag. Ook zonder reservering kan je terecht bij Parking Centrum Oosterdok. Je parkeert zonder reservering voor maximaal € 45 per dag.