fbpx

Halloween in Amsterdam 2017

De griezeligste nacht van het jaar staat weer voor de deur! In Amsterdam worden er rondom 31 oktober veel evenementen, activiteiten en speciale avonden georganiseerd. Zo is er het Monsterball, zijn er themafeesten bijvoorbeeld in de Melkweg en zijn er specials in musea zoals het Geelvinck. Wil je met de auto naar een van deze enge events komen? Parkeer dan voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok: de goedkoopste parkeergelegenheid in Amsterdam centrum.

Activiteiten en evenementen in Amsterdam tijdens Halloween

De nachten worden steeds langer en eind oktober worden ze ook steeds enger. Rondom Halloween worden er veel leuke evenementen en activiteiten georganiseerd in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een festival, party of scary tour, je vindt het allemaal in onze hoofdstad.

Amsterdam Dungeon – Halloween special

De beste plek om Halloween te vieren is in The Amsterdam Dungeon! Hier vindt je een spectaculaire Halloween-special vol enge legenders, huiveringwekkende verhalen en ‘tricks & treats’. De Halloween attractie is op 28 oktober geopend tot 03:00!

Meer info over deze spannend Dungeon Special.

Amsterdam Halloween Festival

Van 25 t/m 31 oktober kunnen griezelliefhebbers en horrorfanaten hun hart ophalen tijdens het engste festival in Amsterdam. Amsterdam Spook organiseert op diverse locaties Amsterdam Halloween Festival. Tijdens dit vierdaagse festival is er o.a. een ‘Drop Dead Gory Halloween make-up workshops’, de show: ‘Dead Space sci-fi Halloween costume Party’ en shopping event ‘Bare Bones shop event’.

Ontdek alle spookachtige events op de website van Amsterdam Halloween Festival.

Geelvinck museum: Halloween Griezelspecial

Bloedstollende muziek van Yvo Verschoor en onspeelbare muziek op pianorollen uit de tijd van de stomme film. In het kader van Halloween is er een speciaal concert bij het Geelvinck Pianola Museum. Ontdek “Het betoverde huisje” uit 1907, scenes uit Nosferatu, Phantom of the Opera en het werk van George Melies.

Meer informatie over Halloween in het Geelvinck Museum.

Griezelig voordelig en centraal parkeren

Kom je met de auto naar Amsterdam voor een van de Halloween evenementen? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is namelijk de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Je betaalt voor een hele dag parkeren slechts € 45. Parking Centrum ligt direct naast het centraal station. Je loopt dus eenvoudig naar de festivallocaties of pakt het OV verder de stad in.

Meer informatie over het vakantietarief
En over de voordelige parkeertarieven in Amsterdam centrum.