fbpx

Herfstfilms 2019

De herfst is inmiddels in volle gang en met de nattigheid en kou buiten is een terrasje pakken niet echt aantrekkelijk meer. Toch wil je deze herfst leuke dingen doen. En wat past er dan meer bij dit sombere weer dan lekker warm binnen een filmpje kijken? Gelukkig kent Amsterdam veel bioscopen en hoef je nooit ver te zoeken om een leuke film te bekijken. Speciaal voor jou hebben wij een aantal films geselecteerd die jij deze herfst kunt bekijken in Amsterdam-Centrum. Kom je met de auto? Dan parkeer je het voordeligst bij Parking Centrum Oosterdok.

Actiefilm: Will Smith in Gemini Man bij Pathé

Op 3 oktober 2019 gaat de film Gemini Man in premiere. Deze actiefilm gaat over een huurmoordenaar (Will Smith) die oog in oog komt te staan met zijn eigen kloon. Je kunt de film bekijken bij alle Pathé bioscopen in Amsterdam, zoals Pathé Tuschinski en Pathe de Munt.

Kinderfilm: De brief voor Sinterklaas

Nog heel even en Sinterklaas is weer in het land. Om alvast helemaal in de decembersfeer te komen, bekijk je vanaf 9 oktober De Brief voor Sinterklaas bij o.a. Pathé de Munt. In deze film zit Sinterklaas met zijn handen in het haar, omdat er een groot tekort aan Pieten is. De Sint moet alles op alles zetten om pakjesavond te redden. Deze film is een echte aanrader voor tijdens de herfstvakantie!

De klassieker in een nieuw jasje: Charlie’s Angels

Deze klassieker kwam in 2000 voor het eerst uit met grote sterren zoals Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu. Na 19 jaar is er een nieuwe generatie Angels die je vanaf 25 oktober op het grote doek ziet. De drie vrouwelijke privé detectives – gespeeld door Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – werken in opdracht van Townsend Agency aan een levensgevaarlijke missie. Deze film zal te zien zijn in de grotere bioscopen.

Romantisch: A rainy day in New York

A Rainy Day in New York is de 50e film van de bekende regisseur en scenarist Woody Allen. De film volgt een jong stel (Timothée Chalamet en Elle Fanning) op een romantische trip naar New York. Echter gaat de reis niet zoals gepland. A Rainy Day in New York is een echte najaars film om lekker bij weg te zwijmelen. De film is te zien bij bioscopen EYE Filmmuseum The Movies, Cinecenter, Pathé Tuschinski en Pathe de Munt.

Wil je weten welke films er nog meer draaien gedurende de herfst van 2019? Bekijk hier de bioscoopagenda voor Amsterdam! Toch geen zin om naar de film te gaan? Bekijk hier leuke activiteiten voor tijdens de herfstvakantie in Amsterdam.

Parkeren bij de bioscoop in Amsterdam

Kom je met de auto naar de herfstfilms in Amsterdam? Dan parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Je zet je auto de hele dag weg voor een laag tarief van € 45 per dag. Vanaf de parking loop je gemakkelijk door het centrum naar alle bovengenoemde bioscopen.