fbpx

Herfstvaartocht over de Amsterdamse grachten

De herfst is een prachtige tijd om Amsterdam te ontdekken. De bomen zijn prachtige gekleurd, de lage zon zorgt voor mooie plaatjes en er is veel in de stad te beleven. Elke zaterdag in oktober kun je je bezoek aan het Grachtenhuis verlengen met een herfstvaartocht door de grachten. Parkeer je auto goedkoop op loopafstand van het Grachtenhuis!

Bijzondere rondvaart door de grachtengordel

Plan je een bezoek aan Amsterdam in oktober? Tip! Kom op de zaterdag en breng een bezoek aan het Grachtenhuis. Deze maand kun je je bezoek verlengen met een heerlijke vaartocht door de grachtengordel. Tickets kosten slechts € 7,50. Twee keer per dag vertrekt er een gesloten sloep die je door de grachten tijdens dit prachtige seizoen vaart.

Meer informatie over de herfstvaartocht en reserveren.
http://www.hetgrachtenhuis.nl/nl/agenda/varen-in-oktober/

Museum het Grachtenhuis

Het Grachtenhuis Museum is een interessante plek voor jong en oud. Ontdek hier alles over de grachten en leven eromheen. Je begint in 1600 en leert vervolgens stapsgewijs de ontwikkeling van de grachten en hoe de grachtengordel zorgde voor de bloei van de stad. Naast het verleden van dit bijzondere gebied wordt ook veel over het heden verteld.

Meer informatie over het Grachtenmuseum.

Voordelig parkeren in Amsterdam centrum

Met de auto naar Amsterdam is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Je parkeert je auto bij Parking Centrum Oosterdok namelijk voor slechts € 45 per dag! Dat kan nergens in het centrum van de stad goedkoper. De parking ligt direct naast het centraal station en op loopafstand van vele bezienswaardigheden (bijvoorbeeld de Negen Straatjes), musea, attracties en de grachtengordel. Parking Centrum is bovendien de grootste parking in de binnenstad. Kom je tijdens de herfstvakantie? Parkeer dan wel voor 11:00 of na 16:00 en voorkom wachttijd.

Meer informatie over het vakantietarief
En over de voordelige parkeertarieven in Amsterdam centrum.