fbpx

Herfstvakantie Amsterdam

Tot 29 oktober is het weer herfstvakantie in Nederland. Gedurende deze periode geldt het vakantietarief in Parking Centrum Oosterdok. Geniet van een heerlijk dagje uit. Bezoek een van de vele bezienswaardigheden als NEMO Science Museum, Madame Tussauds, een van de bioscopen, top restaurants of musea. Parkeer je auto op loopafstand, midden in het centrum van de stad.

Naar Amsterdam tijdens de herfstvakantie

Direct naast het centraal station ligt Parking Centrum Oosterdok. Parkeer hier je auto en geniet van een dagje Amsterdam. Vanuit de parking wandel je naar veel bezienswaardigheden en activiteiten. Zo ligt om de hoek NEMO Science Museum, het drijvende restaurant Sea Palace en winkelgebied de Negen Straatjes. Of je nu naar een concert gaat in het Muziekgebouw aan ’t IJ, Bimhuis of Paradiso, Parking Centrum is een ideale parkeergelegenheid voor ieder bezoek aan Amsterdam.

Zeker zijn van een parkeerplek? Parkeer dan voor 11:00 of na 16:00. Wegens de herfstvakantie kan het druk zijn bij de parking. Voorkom wachttijd en wees verzekerd van een plaats door op tijd te komen. Bewoners en abonnementhouders kunnen de rij rustig passeren en worden naar hun vaste plek geleid.

Meer informatie over de herfstvakantie in Amsterdam.

Parkeren in Amsterdam in de herfstvakantie

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop, veilig en eenvoudig midden in het centrum van de stad in Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt tijdens de herfstvakantie het vakantietarief van € 25 voor een hele dag parkeren. ’s Nachts parkeer je nog veel voordeliger: slechts € 6!

Meer informatie over het vakantietarief
En over de voordelige parkeertarieven in Amsterdam centrum.