fbpx

Het Amsterdam Dance Event 2019

Heb jij al kaarten voor ADE 2019? Dit jaar bezoek je het event van 16 t/m 20 oktober op diverse plaatsen in Amsterdam. Vijf dagen lang elektronische muziek en meer dan 1.000 evenementen, verdeeld over 200 locaties. Dat mag je niet missen! Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf 10 per dag.

ADE Live 2019

Op woensdag 16 en 17 oktober werken Paradiso en de Melkweg samen om ADE live te organiseren’. Dit tweedaagse evenement is een populair onderdeel van het Amsterdam Dance Event en trekt elk jaar bijzondere artiesten. Dit jaar in de line-up: de Nederlandse Jeugd van Tegenwoordig en Meetsysteem. Uit Groot-Brittanië zijn Hælos en Yellow Days aanwezig en uit België komt Warhola. Verder bevat de line-up ook de Griekse Larry Gus en de Noorweegse Otha

ADE: Muziekfestival en conferentie

Tijdens het muziekevenement bezoek je niet alleen de leukste optredens, maar doe je mee met diverse masterclasses en bekijk je documentaires, tentoonstellingen en showcases.

Het ADE is een evenement waarbij muziekliefhebbers uit de hele wereld samen te komen om te netwerken en hun passie met elkaar te delen. Het ADE is opgesplitst in twee onderdelen: het muziekfestival en de conferentie. Waar het muziekfestival meer draait om amusement is de conferentie meer gericht op het zakelijke publiek. Bekijk hier het hele programma 

Wil jij ook bij het festival of de conferentie aanwezig zijn en heb je nog geen kaarten? Koop dan snel je tickets en bezoek het Amsterdam Dance Event 2019. 

Parkeren bij het Amsterdam Dance Event

Kom je met de auto naar het Amsterdam Dance Event 2019? Wees dan verzekerd van een parkeerplek en reserveer nu al je plek online. Het standaard parkeertarief bij Parking Centrum Oosterdok is € 45 per uur. Vooraf een parkeerplek reserveren kan al vanaf 10 per dag.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in hartje Amsterdam. Vanaf de parking loop je zo het centrum in en bezoek je de diverse locaties waar het ADE zich afspeelt.