fbpx

Het is weer herfstvakantie in Amsterdam!

Amsterdam is nog altijd de leukste stad van ons land voor een heerlijk dagje uit tijdens de herfstvakantie. Er is genoeg te doen, te zien en te beleven. Wat dacht je van NEMO, Maddam Tussaud of het Rijksmuseum? Wil je voordelig parkeren in het centrum van onze stad zodat je Amsterdam op je gemak kunt verkennen? Bij ons sta je goed.

Naar Amsterdam in de herfstvakantie

Met de auto naar Amsterdam is veel gemakkelijker dan je zou denken. Direct naast het Amsterdam CS ligt Parking Centrum Oosterdok. De parking is een ideale locatie voor de start van een dagje Amsterdam. Er is veel te beleven tijdens de herfstvakantie in de hoofdstad.

Wees verzekerd van een plek en parkeer je auto voor 11:00. Dat voorkomt wachttijd bij het inrijden en je weet zeker dat je een plek hebt. Bewoners en abonnementhouders kunnen de rij rustig passeren en worden naar hun vaste plek geleid.

Klik hier voor meer informatie over de herfstvakantie in Amsterdam.

Parkeren in het centrum van Amsterdam.

Kom je ook met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt slechts € 45 voor een hele dag parkeren. ’s Avonds en ’s nachts betaal je helemaal weinig bij Parking Centrum Oosterdok: .

Tarieven Parking Centrum Oosterdok