fbpx

Bereikbaarheid Hortus Festival 2018 Amsterdam

Van 25 juli t/m 11 augustus is het Hortus Festival terug in Amsterdam! Twee weken lang luister je onder andere in de Hortus Botanicus, een van de oudste botanische tuinen ter wereld, naar de mooiste klassieke muziek. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok op loopafstand van de Amsterdamse locatie van dit kamermuziekfestival.

De dood spreekt tijdens het Hortus Festival 2018

Het Hortus Festival is een landelijk festival dat kamermuziek verzorgt in orangerieën, palmenkassen en botanische tuinen. Dit jaar staat het festival in het teken van De dood spreekt. Het thema komt terug in de opvoeringen van prachtige composities van Schubert, Messiaen en Rachmaninov.

Festivallocatie Amsterdam: Hortus Botanicus

Tijdens het Hortus Festival geniet je in de Hortus Botanicus in Amsterdam van (gratis) miniconcerten in de tuin én van twee middag- en avondconcerten per dag. Alleen gedurende het festival verzorgt het Hortus Café in de Orangerie iedere avond een speciaal driegangen concertmenu. Ook voor de kinderen is er iets te doen: zij leren namelijk componeren bij de Muziekfabriek. Deze gezellige workshops worden gegeven door sopraan Michaela Riener en pianist Maarten van Veen.

Dit is het complete programma van het Hortus Festival Amsterdam.

Voordelig parkeren vlakbij de Hortus Botanicus

Bezoek je dit jaar het Hortus Festival in Amsterdam? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam en ligt op slechts 24 minuten loopafstand van de festivallocatie. Maak gebruik van ons voordelige dagtarief en betaal slechts € . En wanneer je ’s avonds pas binnen komt rijden maak je gebruik van ons speciale Night Time Tarief: € 6. Bereken je parkeerprijs direct online om niet voor verrassingen te staan.

Er zijn momenteel werkzaamheden op het Oosterdokseiland. Lees hier verder voor meer informatie over omleidingen en bereikbaarheid van de parkeergelegenheid.

Hier vind je alle informatie en de rest van onze voordelige parkeertarieven.