fbpx

Parkeer voordelig tijdens de Amsterdamse Hotelnacht

Van 13 op 14 januari vindt wederom de Amsterdamse Hotelnacht plaats. Tegen een zacht prijsje kan iedereen zich een toerist wanen in Amsterdam. Verscheidene hotels openen hun deuren voor een weekend vol creatieve, culinaire en culturele evenementen. Kom je met de auto? Parkeer goedkoop en midden in het centrum van de stad.

Toerist in eigen land tijdens de Amsterdamse Hotelnacht

Na de successen van Hotelnacht 2016 en 2017 openen veel Amsterdamse hotels wederom de deuren voor groot publiek. Ook dit jaar kun je tegen een verlaagd tarief overnachten op de mooiste locaties in Amsterdam. Veel deelnemende hotels hebben speciaal voor de gelegenheid aangepaste menu’s en speciale evenementen. Ga na het eten bijvoorbeeld het dakterras op voor een cocktailparty of bezoek de Roller Skate Disco in de Koepelkerk.

Ook op 14 januari is er nog veel te doen. Zo geniet je bij Krasnapolsky van een Royal VIP Afternoon Tea Experience en biedt het Conservatorium een Sound Bath, zodat je na een nacht feesten lekker kunt bijkomen.

Reserveer voor Hotelnacht Amsterdam.

Parkeer op loopafstand van de leukste hotels in Amsterdam

De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok bevindt zich naast Amsterdam Centraal Station en op loopafstand van veel van de deelnemende hotels. Parking Centrum is de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Veel bezienswaardigheden en hotel liggen op slechts enkele minuten lopen. Maak gebruik van het voordelige dagtarief: de hele dag parkeren voor maar € 45.

Vind hier al onze voordelige parkeertarieven.