fbpx

Parkeer voordelig en bezoek I Am Art in Madame Tussauds

Hoewel het Madame Tussauds bekend staat om haar wassen beelden van talloze filmsterren, artiesten en topsporters, kun je er ook andere soort tentoonstellingen bezoeken. In de tentoonstelling I Am Art stap jij in de wereld van de kunst en sta je met je gezicht op de bekendste schilderijen. Het interactieve I Am Art is een familietentoonstelling waar jong en oud plezier beleeft.

Interactieve tentoonstelling I Am Art in Madame Tussauds

Naast alle wassen beelden, is er in Madame Tussauds nog veel meer te zien! Bezoek de interactieve tentoonstelling I Am Art en word zelf een van de hoofdrolspelers in de grootste kunstwerken van de geschiedenis. Stap bijvoorbeeld Da Vinci’s Mona Lisa in of kom gevaarlijk dichtbij de surrealistische kunstenaar Salvador Dali. Ook de Nederlandse meesters zijn goed vertegenwoordigd in I Am Art. Zo kun je onderdeel uitmaken van een echte Van Gogh of een schilderij van Piet Mondriaan. In de Herman Brood studio’s produceer je je eigen kunstwerk. Zin in een voorproefje? Probeer de #IAmArt App!

Bestel hier je kaartjes voor I Am Art in Madame Tussauds alvast online.

Bezoek I Am Art in Madame Tussauds en parkeer in Amsterdam-Centrum

Breng je een bezoek aan I Am Art? Parkeer de auto voordelig en veilig in Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam bevindt zich op loopafstand van de Dam en het Madame Tussauds. Parkeer de auto de hele dag voor maar € 45 en geniet met het hele gezin van een leuk dagje uit.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige tarieven.