fbpx

In januari naar de film in Amsterdam

Na het gedruis van alle feestdagen is een avondje naar de film het perfecte moment om helemaal tot rust te komen. In januari worden ook weer een aantal fantastische films verwacht. Ben je met de auto gekomen? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op loopafstand van de leukste bioscopen van Amsterdam, zoals EYE, The Movies, Pathé Tuschinski en De Munt.

The Favourite: Emma Stone in een humoristisch historisch drama

The Favourite is een absolute aanrader voor liefhebbers van de absurdistische stijl van Yorgos Lanthimos (bekend van The Lobster). Het verhaal speelt zich af in Engeland, begin 18de eeuw wanneer het land in oorlog is met Frankrijk. Koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon en laat, vanwege haar gebrekkige gezondheid, haar goede vriendin Sarah (Rachel Weisz) haar belangen behartigen. Wanneer de dienstmeid Abigail (Emma Stone) toetreedt tot het hof, ziet deze haar kans schoon opnieuw onderdeel uit te maken van aristocratische kringen.

Benieuwd naar andere films?Bekijk hier de officiële website van Pathé Tuschinski en The Movies.

Voor de kids: How to Train Your Dragon: The Hidden World

Toothless is weer terug op het grote scherm! Start het nieuwe jaar goed met een gezellige middag naar de bioscoop met de kinderen (of stiekem alleen). Vanaf 16 januari beleef je de nieuwe avonturen van Toothless. Het derde deel van How to Train Your Dragon wordt dan in de Nederlandse bioscopen vertoond. Hierin ontdekt de draak, samen met zijn vriend Hiccup, het doel waarvoor ze bestemd zijn: leider zijn van de draken en van een dorp. Maar wanneer Toothless verliefd wordt op een bijzondere draak, wordt de vriendschap tussen hem en Hiccup zwaar op de proef gesteld.

Bekijk hier het hele bioscoopprogramma van EYE en De Munt.

Centraal parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Ben je met de auto gekomen? parkeer je je auto veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, om de hoek van de populairste bioscopen in Amsterdam. De parking biedt meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen en er is 24 uur per dag iemand aanwezig.

Voor een hele dag parkeren betaal je een vast tarief van slechts € 45.

Wil je liever van tevoren de prijzen voor het parkeren bekijken? Dat kan gemakkelijk de online calculator. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Op de hoogte blijven van activiteiten in Amsterdam? Volg ons Facebookpagina!