fbpx

Je leest het goed: OBA is weer open

Vanaf deze maand mag de Openbare Bibliotheek Amsterdam iedereen weer verwelkomen. In alle gebouwen kan je weer veilig langs, ook in de avonduren. Er is genoeg te beleven met gepaste maatregelen. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Je leest het goed! De OBA is weer open.

Hey, Amsterdam: je mag weer komen studeren, schrijven, lezen of werken in de OBA! Het is deze week de week van lezen en schrijven, dus een bezoekje is zeker de moeite waard. Leen boeken, bezoek activiteiten en geniet van de verschillende exposities die je er kan vinden. Alle locaties zijn weer normaal te bezoeken, waar je natuurlijk ook kan komen eten: Restaurant Babel aan de Oosterdokskade en ook hun andere restaurants en cafés zijn weer open. Het bezoeken van activiteiten kan als je vooraf online reserveert.

Bijzondere activiteiten.

Naast het online aanbod hangt er op dit moment een speciale fototentoonstelling van fotografe Sevilay Maria in de bibliotheek, die fotografietechnieken gebruikt heeft uit 1851 om haar modellen vast te leggen. Ook is het Amsterdam Fringe Festival dit jaar op onverwachte plekken te beleven in Amsterdam, zo ook in de bibliotheek. Dans, muziek, theater en performance door nieuw en ongeremd talent, maar dan wel volgens alle richtlijnen. In de OBA is er van alles aan gedaan om jouw bezoek veilig te laten verlopen. Je kan hier lezen over alle COVID-19 maatregelen die een veilig bezoek mogelijk maken.

Parkeren bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Kom jij met de auto naar de openbare bibliotheek? Kom dan om de hoek parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur. Reserveren is nog goedkoper: Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.