fbpx

Parkeren bij kerstmarkten in Amsterdam

December is de feestmaand. En dat is volop te merken in Amsterdam. Er is van alles te doen, voor de hele familie. Kom een dagje naar de hoofdstad en bezoek bijvoorbeeld een van de kerstmarkten. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in de buurt. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

ICE*VILLAGE

Alweer voor de vijfde keer organiseert Ice*Village een kerstmarkt in Amsterdam. Met meer dan 45 standhouders en verschillende eet- en drinkgelegenheden is het een happening voor iedereen. Ice Village is van 14 t/m 26 december open van 11.00 – 20.00 uur, met uitzonder van 25 december, dan kun je er tussen 11.00 – 17.00 uur terecht. Een bezoek aan Ice*Village is gratis!

Het amsterdamse winterparadijs

Van 15 december t/m 1 januari wordt de RAI omgetoverd tot het Amsterdamse Winterparadijs. Er ligt een dikke laag sneeuw, meters aan ijs en overal hangen kerstlampjes. Kom curlen, genieten van muziek, binnen of buiten schaatsen, genieten van attracties, genieten van de vr-experience of bekijk een show in het grote ijstheater.

Ice*amsterdam

ICE*Amsterdam is dit jaar terug op het Museumplein, van 20 november 2022 t/m 5 februari kan je komen schaatsen. De schaatsbaan is van zondag tot en met donderdag van 09.00 – 22.00 uur open. Op vrijdag en zaterdag kun je er van 09.00 – 23.00 uur terecht. Na het schaatsen zin gekregen in wat lekkers? Trakteer jezelf op kaasfondue, soep of een heerlijk broodje in de bistro!

funky xmas market
Op zondag 18 december kun je tussen 12:00 en 18:00 de Funky Xmas Market bezoeken. Struin de kraampjes af voor kunst, mooie kleding en design spullen. Heerlijke hapjes en drankjes zijn volop aanwezig. Deze leuke markt wordt in de Westergasfabriek in Amsterdam georganiseerd. Entree is gratis.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Als je niet al te ver wilt lopen voor je bezoek aan een kerstmarkt, parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking bevindt zich vlak naast Amsterdam Centraal Station en is makkelijk bereikbaar. Parkeer de auto de hele dag voor maar € 45,-.