fbpx

Koningsnacht vieren in Amsterdam!

Benieuwd naar Koningsdag van dit jaar? Lees het hier! 

Op 26 april is het weer Koningsnacht en zijn er door de gehele stad evenementen te vinden, en zal de stad weer helemaal oranje kleuren! Op en rond de grachten, en in het gehele centrum zal het een drukte van jewelste zijn, waardoor parkeren lastig zal zijn. Parkeer daarom je auto veilig en goedkoop op loopafstand van de vele evenementen bij Parking Centrum Oosterdok!

 

Koningsnacht in Amsterdam

Het zijn er teveel om op te noemen, al die evenementen tijdens Koningsnacht. Zo kun je gaan dansen op 80’s en 90’s muziek, losgaan op technobeats, of samen met vele duizenden andere bootjes ronddobberen op de grachten. Kortom, voor zowel de dansliefhebber als de geboren schipper is er wat te beleven in onze hoofdstad!

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergarage van het centrum van Amsterdam. Je parkeert hier al € 1,50 per 12 minuten, en als je parkeert Je betaalt slechts 6! , perfect voor tijdens Koningsnacht!

Parkeren tijdens Koningsnacht

De stad zal erg druk zijn tijdens Koningsnacht, en vele plekken onbereikbaar. Parkeerplekken zullen schaars zijn. Daarom raden wij je aan om je auto te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok, op een paar minuten lopen van het centrum van Amsterdam. De garage ligt direct naast het centraal station, vanuit uitgang C loop je direct het centrum in, of pak je het openbaar vervoer om zo verder naar je bestemming te reizen.

Meer informatie over de parkeertarieven

Kijk op de website van I amsterdam voor een overzicht van alle feesten tijdens Koningsnacht.

Klik hier voor antwoorden op eventuele vragen!