fbpx

Leids Cabaret Festival in Theater Bellevue

Leids Cabaret Festival

Het klinkt misschien verwarrend, een Leids Cabaret Festival in Amsterdam, maar het is echt waar! Na de finale van 11 februari trekken de finalisten het land in, en vanaf dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 25 maart zijn ze te bewonderen in het Theater Bellevue op de Leidsekade.

Het Leids Cabaret Festival is een festival dat jaarlijks terugkeert in de Leidse Schouwburg. Aan dit festival doen de grootste cabaret-talenten van het land mee. Namen als Najib Amhali, Mischa Wertheim, Javier Guzman, en Paulien Cornelissen zijn hier ooit met de publieksprijs, of met de juryprijs vandoor gegaan.

Website van Leids Cabaret Festival

Theater Bellevue

Theater Bellevue aan de Leidsekade is een van de leukere theaters van onze hoofdstad. Met enkele honderden producties per jaar op het gebied van dans, toneel, cabaret en muziek hebben ze een uitgebreid, en altijd interessant aanbod van voorstellingen.

Website van Theater Bellevue

Parkeren bij Theater Bellevue

Als u naar een voorstelling gaat is het eenvoudig en goedkoop om te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Door de ligging van dit theater in de binnenstad van Amsterdam zijn de parkeerplekken schaars, maar gelukkig is het theater eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer. Parkeer bij Parking Centrum op de Oosterdokskade uw auto, om vervolgens via uitgang C binnen 5 minuten bij de tramhaltes van Amsterdam Centraal te zijn. Vanuit hier kunt u tram 1, 2 en 5 pakken om uw weg te vervolgen.