fbpx

Hier haal je de lekkerste hamburgers van Amsterdam

Dat je in Amsterdam lekker uit eten kunt, weet iedereen. Je kunt er terecht bij honderden cafeetjes, restaurants en food trucks, maar waar haal je nou de beste hamburgers? Wij hebben een paar opties voor je op een rij gezet.

Eet eens een hamburger met de Burgermeester

Naast een grappige naam heeft deze restaurantketen een van de beste burgers van Amsterdam. Al voordat hamburgers door bekende koks als Jamie Oliver en Gordon Ramsey van fast food in culinaire hoogstandjes omgetoverd werden, kon je bij de Burgermeester de lekkerste burgers proberen. Zo maken ze gebruik van hoogwaardig Blonde d’Aquitaine-rundvlees en heerlijke verse toppings om jou de beste burger te serveren. De keten heeft voor ieder wat wils: voor vegetariërs staat er namelijk een speciale falafelburger op het menu en veganisten kunnen genieten van de Vegan Boerenkool.

Bekijk hier de burgers van de Burgermeester.

Kies zelf je toppings bij de Burgerbar

In de Burgerbar kun je kiezen uit veel verschillende hamburgers. Probeer bijvoorbeeld eens de Wagyu Burger, de Premium Irish Beef Burger of, voor de vegetariërs onder ons, de Portobello Burger. Je kunt zelf zoveel toppings kiezen als je hamburger aankan. Trek in iets anders? De Burgerbar serveert ook diverse broodjes. In Amsterdam kun je kiezen uit vier Burgerbars. Je vindt ze in de Kolksteeg, de Reguliersbreestraat, de Warmoestraat en 1e v/d Helststraat.

Klik hier voor het menu van de Burgerbar.

Geniet van een high-end hamburger bij The Butcher

Deze high-end burgerbar gebruikt de beste verse ingrediënten om hun hamburgers een volle, authentieke burgersmaak mee te geven. De hamburgers worden afgetopt met de geheime saus van The Butcher. Je kunt in een van de vele burgerbars die de keten telt de hele dag door genieten van haute cuisine in een stijlvol industrieel interieur. Probeer bijvoorbeeld de Aberdeen Angus Beef Burger.

Kies hier alvast je hamburger van The Butcher uit.

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok vlakbij de lekkerste hamburgerrestaurants

Parkeer je auto in de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt bij ons namelijk een voordelig dagtarief van slechts € 45. Heb je later pas lekkere trek? Maak dan gebruikt van het Night Time Tarief en parkeer voor slechts € 6.

Klik hier voor al onze voordelige parkeertarieven.