fbpx

Lente in Amsterdam!

Het is weer lente! En tijdens de lente is altijd een beetje feest in Amsterdam. Er is dan ook zo veel te doen! Om je een beetje op weg te helpen delen we een paar van onze favoriete bestemmingen voor een dagje Amsterdam.

Hollands Glorie: Het Scheepvaartmuseum.

Dompel je onder in de maritieme geschiedenis van ons land. Het Scheepvaartmuseum is gevestigd in het monumentale gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn. Nederland mag maar wat trots op de een na grootste maritieme collectie ter wereld. Het Scheepvaartmuseum ligt op een steenworp afstand van Parking Centrum Oosterdok.

Hemels Genieten: Hemelse Modder

Bij restaurant Hemelse Modder kun je altij genieten. De kaart is altijd een verassing en alle producten zijn met zorg geselecteerd. Kortom een echte aanrader voor ieder die in Amsterdam heerlijk culinair wil genieten.

Altijd gezellig: de Negen Straatjes

Wie kent ze niet? De Negen Straatjes zijn wereldberoemd: om te shoppen, te genieten van een goede lunch, om Amsterdam te ervaren en heerlijk te verdwalen tussen de kleine boetiekjes, winkels, de mode, design en andere ontdekkingen.

Wat een uitzicht! Double Tree Skylounge

Nergens is het uitzicht zo mooi als bij Double Tree Skylounge. Geniet van de stad en de heerlijkste cocktails (of een frisje als je zelf nog moet rijden) op het ‘dak’ van onze parking.

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Dagelijks van 06:00 tot 21:00 betaal je bij ons € 1,50 per 12 minuten.
Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 6 euro per uur.. Het maakt niet uit ongeacht hoe laat je binnenrijdt. Dus rij je iets voor 21:00 ’s avonds naar binnen, dan betaal je na 21:00 ons nacht-tarief van 1,50 per 12 minuten. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok naast de grootste, ook de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam!

Meer informatie over onze tarieven

Langer dan een dagje?

Is een dag Amsterdam niet genoeg voor je? Blijf gerust wat langer. Je betaalt per etmaal het vaste lage tarief dat je gewend bent van Parking Centrum Oosterdok! Lees onze aanraders voor een overnachting in Amsterdam